På väg mot framtiden

Vi är ett annorlunda företag med lika många ägare som medlemmar. Så har det varit sedan 1940. Det är vi tillsammans som har byggt upp bolaget och som nu tar det in i framtiden.

Idag är vi ett heltäckande transportföretag med hundratals fordon och maskiner. Allt fokus är på våra tre affärsområden Bygg & anläggning, Gods & logistik samt Miljö & återvinning. Våra unika erbjudanden bygger på djup kompetens och ett brett utbud av tjänster. Och viljan att utföra alla uppdrag, oavsett storlek eller karaktär, så snabbt och miljövänligt som möjligt. Trygga och nöjda kunder är kvittot på att vi lyckas.

”Våra unika erbjudanden bygger på djup kompetens och ett brett utbud av tjänster.”

Filmen om oss

Följ med på en resa och lär känna oss lite bättre. Filmen är bara några minuter lång men beskriver på ett bra sätt vilka vi är och vad det är som gör oss speciella. Ta fram popcornen och sätt dig skönt innan du klickar på play-knappen.

Våra affärsområden

Det går inte att vara bäst på allt därför fokuserar vi på tre affärsområden; Bygg & anläggning, Miljö & återvinning samt Gods & logistik. Här kan du läsa mer om våra affärsområden.

Läs mer

Långsiktig hållbarhet

Vi fokuserar på det som ger den mest långsiktiga vinsten för kunden, samhället och miljön. Men också för våra medarbetare och för LBC Borås som bolag. Läs mer om hur vi gör det.

Läs mer

Vårt miljöarbete

Vi har en egen återvinningsstation – Galtbacken. Där hamnar merparten av det avfall vi samlar in och transporterar. Det som inte återvinns går till förbränning som genererar fjärrvärme och el.

Läs mer

Det allra senaste

Vi är ett företag i ständig utveckling. Så långt det är möjligt vill vi gärna dela med oss om allt spännande som händer. Här hittar du våra senaste nyheter.

Läs mer

Hur vi tänker, agerar och är

Vårt varumärke är laddat med en massa saker, sådant som är viktigt för oss men kanske framför allt för dig som kund. Här kan du lära känna oss mer på djupet.

Läs mer

Har du några frågor, kontakta oss

Har du några frågor eller funderingar som du vill få svar på, tveka inte att kontakta oss. Klicka här så hittar du våra kontaktytor med alla uppgifter du behöver.

Kontakta oss