Fastighetsbolagens favorittjänster

Vi erbjuder oändligt många tjänster, väl medvetna om att du förmodligen bara har provat några få. Vi är tacksamma för det. Men för att kittla din nyfikenhet lite har vi samlat de vanligaste tjänsterna som andra fastighetsbolag efterfrågar här. Sådana som underlättar vardagen och löser små och stora problem. Kanske är det dags att prova några fler?

Avlopp- och Spoltjänster

Vi har lösningarna, bokstavligt talat, om avloppen krånglar. Det kan handla om allt från fastighetsspolning och renspolning av dagvattenbrunnar till filmning av rör. Allt det du inte ser med blotta ögat fixar vi.

Läs mer
Slamsugningstjänster

Våra slamsugningstjänster, som omfattar olika typer av slamsugning, är ofta en väldigt bra lösning på många problem. Vi slamsuger det mesta och gör det snabbt, säkert och effektivt.

Läs mer
Hyra av container privat, BRF

Behöver du hjälp med bortforsling av avfall vid till exempel städ- och trädgårdsdagar? Hyr en container eller ett flak från oss. Här kan allt slängas, från trädgårdsris till blandat avfall. Vi levererar och hämtar när ni är klara.

Läs mer

”Vi kan tillgodose många behov hos ett fastighetsbolag.”

Snöröjning, vinterväghållning

Med hjälp av hjullastare, traktorer och lastbilar erbjuder vi all typ av snöröjning, vinterväghållning och halkbekämpning. För vägar och parkeringar på industri-, handels- och hyresfastigheter samt vägföreningar.

Läs mer
Bohags- och kontorsflytt samt magasinering

För dig som söker kvalitetssäkrade flyttjänster och smarta förvaringslösningar där plusgrader, larm och bevakning är självklarheter. Tjänster som passar allt från privatpersoner och företag till kommuner och landsting.

Läs mer
Lager- och industriflytt

Vi tar hand om allt och anpassar oss efter speciella önskemål gällande flyttdagar och tider. Med noggrann planering kan den ordinarie verksamheten fortsätta så normalt som möjligt.

Läs mer
Markjobb, entreprenadmaskintjänster

Massförflyttningar, schaktjobb, olika maskintyper, hålslagning och väghyvling är bara något av allt det vi kan hjälpa till med. Till våra entreprenadmaskiner hör alltid erfarna förare som tar ett helhetsansvar.

Läs mer
Lyft- och krantjänster

Tunga och höga lyft av framför allt byggmaterial på arbetsplatser är sådant vi har lång erfarenhet av. Men vi löser också vissa montagearbeten för olika typer av byggnader och villor.

Läs mer
Farligt avfall

Vi tar hand om allt, från enstaka transporter till långsiktiga avtalslösningar. Tillsammans skräddarsyr vi upplägg som passar ert företag så att hanteringen av farligt avfall både blir hållbart, korrekt och lagligt.

Läs mer

Har du några frågor, kontakta oss

Du kanske undrar över hur någon tjänst fungerar, hur fort vi kan utföra den eller vad den kostar? Kontakta oss genom att skriva ett mejl eller slå en signal. Vi svarar så snabbt vi kan. Välkommen att höra av dig.

Kontakta oss