Transportföretag och distributörer gillar de här tjänsterna

För dig som arbetar på ett transportföretag eller kanske är distributör har vi utvecklat speciella tjänster. Du har säkert provat några. Sådana som underlättar din vardag och löser små och stora problem. Är du nyfiken på alla andra tjänster vi erbjuder och som dina branschkollegor använder sig av hittar du dem här.

Kundunika uppdrag – Bud och express

Vi erbjuder fordon som passar just dina behov. Inget uppdrag är för stort eller för litet. Du bokar, vi hämtar och levererar snabbt och effektivt. En tjänst för dig som ställer höga krav på leveransprecision och säkerhet.

Läs mer
Distribution, paket & pall

Eftersom ditt gods samlastas med andras blir transporten både billigare och mer miljövänlig. Att ingen omlastning sker innebär också minimal risk för godsskador. Addera gärna några av våra tilläggstjänster.

Läs mer
Kranbilstransporter

Söker du någon som lägger ut jord och krossprodukter, vi löser det både smidigt och kostnadseffektivt. Vi kan också ta upp buskar, träd och hjälpa till med lossning av långgods, göra förflyttningar och köra breda transporter.

Läs mer

”LBC Borås kan hjälpa till med allt från last mile distribution till omlastning”

Lager- och terminalverksamhet

Söker du lagerhållning, från enstaka pall till mer komplexa helhetslösningar, har vi tjänsten. Om uppdraget är litet eller stort spelar ingen roll, vi hittar en logistiklösning som ger hög säkerhet och trygg leverans.

Läs mer
Lastnings- lossnings- och hjullastartjänster

Våra hjullastare, teleskoptruckar och motviktstruckar fixar det mesta, från omlastning av gods till annat material eller inflyttning av tunga maskiner. Vi erbjuder en bred maskinpark för alla behov.

Läs mer
Maskinflytt och specialtransporter

Behöver du transportera tunga och breda entreprenadmaskiner eller skogsmaskiner mellan olika platser kan vi lösa det åt dig. Vi är dessutom ensamma i Borås-regionen om att kunna göra det.

Läs mer
Partigods

Det kan handla om lådor, pallar med olika dimensioner, kartonger, burar, långgods och EUR-pallar – nästan vad du vill. Risken för godsskador är minimal då godset endast hanteras vid lastning och lossning.

Läs mer
Termotransport samt kyl- och fryslager

Behöver du hjälp med att transportera, lagra eller omlasta kyl- och frysgods tar vi hand om det. Vi, som experter på termotransporter, har mycket lång erfarenhet av att upprätthålla obrutna fryskedjor.

Läs mer
Verkstadstjänster

Under vårt helägda dotterföretag Borås Schakt AB finns alla våra verkstadstjänster samlade. Vi erbjuder det mesta inom reparationer, service, om- och påbyggnationer av fordon, maskiner och kringutrustning.

Läs mer

Har du några frågor, kontakta oss

Du kanske undrar över hur någon tjänst fungerar, hur fort vi kan utföra den eller vad den kostar? Kontakta oss genom att skriva ett mejl eller slå en signal. Vi svarar så snabbt vi kan. Välkommen att höra av dig.

Kontakta oss