Trädfällning

Anlita oss för att smidigt och enkelt fälla träd med våra sågutrustade kranar

Flexibel trädfällning

Det finns träd som är enklare att fälla än andra. För de träd som är svåra eller farliga att fälla på traditionellt sätt kan en kranbil vara lösningen. Den tillåter inte bara hög precision utan även hög säkerhet för utföraren.

Trädfällning går helt enkelt till som det låter: genom att fällningen sker med en kranbil. Kranbilen är utrustad med en gripklo och såg som kapar trädet bit för bit. Gripen tar tag i bitarna som fälls och förs säkert ner antingen på lastbilsflaket eller marken. Kranen styrs med hjälp av en radiostyrd fjärrkontroll av trädfällaren som står på marken. Det krävs alltså ingen klättring vid trädfällning med kranbil.

Antingen forslas bitarna bort till närmsta återvinningscentral eller så kan du behålla dem själv. Många av våra kunder uppskattar möjligheten att få stammen uppkapad i vedlängder.

Trädfällning med kranbil är en optimal metod att använda oavsett om det handlar om ett träd som hänger över ett hus eller ett träd som står illa på annat sätt. Det är dessutom en passande metod för stora träd, höga träd, skadade träd eller träd som på något sätt inte går att klättra i.

En stor fördel med kranbil är att den har lång räckvidd. Kranen med sågen sträcker sig tillräckligt långt för att till och med nå de svåraste träden. I de flesta fall kan kranbilen stå på gatan utanför tomten för att undvika skador på gräsmatta eller annan mark.

 

Fördelar att utföra trädfällning med kranbil

  • Tillåter hög precision
  • Högre säkerhet att fälla träd som inte går att fälla
  • Allt avfall kan läggas i containern och sen fraktas direkt

Har du några frågor, kontakta oss.

Har du några frågor eller funderingar som du vill få svar på, tveka inte att kontakta oss. Klicka här så hittar du våra kontaktytor med alla uppgifter du behöver.

Kontakta oss
/* Use the Inter Font */ @import url("https://use.typekit.net/mzk8kjq.css"); #printfriendly { font-family: "neue-aachen-pro", sans-serif !important; } #pf-body h1, #pf-body h2, #pf-body h3, #pf-body h4 { font-famliy: "neue-aachen-pro", sans-serif!important; } h1, h2, h3, h4 { font-famliy: "neue-aachen-pro", sans-serif!important; } #pf-body h2 { font-famliy: "neue-aachen-pro", sans-serif!important; } p { font-family: Helvetica, sans-serif!important; } #printfriendly #pf-src { display: none !important; }