Avloppstjänster

Allt det du inte ser med blotta ögat, till exempel stopp i avloppet, löser vi. Vi har fordonen, utrustningen, tekniken och de erfarna medarbetarna som krävs för att klara jobbet.

Jour

Vi har givetvis jour dygnet runt året runt.

Jourtelefon för slamsugning & högtryckspolning:
Vardagar kl. 16:00 – 07:00
Helger: Dygnet runt.

Tel. 033 – 10 70 50

Avloppsspolning

Vid akuta stopp och avloppsproblem finns vi alltid tillgängliga. En spolning eller slamsugning utförd av våra erfarna medarbetare löser problemen. Hetvatten brukar vara effektivt vid stopp i till exempel köksavlopp eller för att tina frusna ledningar. Avlagringar av olika slag i avloppen fräser vi bort med speciella maskiner.

Fastighetsspolning

Då och då behövs en underhållsspolning av avlopp i kök och badrum. För en bostadsrättsförening eller i en samfällighet blir det mer kostnadseffektivt att utföra spolning i alla lägenheter samtidigt. Vi tar hand om allt, från information till hyresgästerna till uppföljande dokumentation efter utfört arbete.

Underhållsspolning

För att förebygga återkommande stopp och problem i avlopp och brunnar kan det vara bra att göra en regelbunden spolning av avloppsledningarna. Hur ofta spolningen sker bestämmer vi i samråd efter kundens önskemål och vår professionella bedömning.

Rotskärning

Ibland kan rötter ställa till det. Genom spolning med specialutrustning skär vi helt enkelt loss rötter som letat sig in i avloppsröret.

Fräsning/knackning

Vi utför spolning med specialutrustning för att fräsa eller knacka loss avlagringar som betongrester med mera i avloppsledningar.

Ledningsinspektion och filmning

Med hjälp av en kamera inspekterar vi avloppsledningar för att finna fel och skador. På så sätt får du en bra översikt över avloppets aktuella status vilket kan vara bra till exempel inför en renovering. Vill du kan dokumentationen läggas på ett USB.

Klottersanering

Vi har all utrustning och material för att utföra olika typer av klottersanering.

Tömning av Byggtoalett/Toalettvagn

När byggtoaletter och toalettvagnar behöver tömmas på slam gör vi det. Naturligtvis återfyller vi samtidigt med ny sanitetsvätska.

Har du några frågor, kontakta oss.

Har du några frågor eller funderingar som du vill få svar på, tveka inte att kontakta oss. Klicka här så hittar du våra kontaktytor med alla uppgifter du behöver.

Kontakta oss
/* Use the Inter Font */ @import url("https://use.typekit.net/mzk8kjq.css"); #printfriendly { font-family: "neue-aachen-pro", sans-serif !important; } #pf-body h1, #pf-body h2, #pf-body h3, #pf-body h4 { font-famliy: "neue-aachen-pro", sans-serif!important; } h1, h2, h3, h4 { font-famliy: "neue-aachen-pro", sans-serif!important; } #pf-body h2 { font-famliy: "neue-aachen-pro", sans-serif!important; } p { font-family: Helvetica, sans-serif!important; } #printfriendly #pf-src { display: none !important; }