Tjänsterna kommuner och myndigheter efterfrågar

En pålitlig partner som kommuner och myndigheter kan lita på, så hoppas vi att våra kunder uppfattar oss. En nära samarbetspartner som skräddarsyr tjänster efter deras behov. Tjänster som underlättar vardagen och löser små och stora problem. De här tjänsterna är de vanligaste när vi får förfrågningar från kommuner och myndigheter.

Anläggningstransporter

Allt från asfalts-, betong- och tippbilsleveranser till lastväxlare. Vi schaktar och transporterar det mesta, stora eller små uppdrag är lika välkomna. Med våra cirka 70 anläggningsbilar kan vi alltid anpassa oss efter dina behov.

Läs mer
Hushållsavfall, sophämtning

På uppdrag av flera kommuner tar vi hand om allt hushållsavfall. Vi har stor erfarenhet av den här typen av uppdrag och gör det snabbt och effektivt på ett hållbart sätt.

Läs mer
Industriflytt

Vi har lång erfarenhet av att flytta många olika typer av industrimaskiner. Tunga eller otympliga, vi löser det. Med våra kompetenta medarbetare och långa erfarenhet kan du känna dig trygg från början till slut.

Läs mer

”Att ha förtroende från kommuner och myndigheter är en stor ära för oss.”

Kranbilstransporter

Söker du någon som lägger ut jord och krossprodukter, vi löser det både smidigt och kostnadseffektivt. Vi kan också ta upp buskar, träd och hjälpa till med lossning av långgods, göra förflyttningar och köra breda transporter.

Läs mer
Lager- och terminalverksamhet

Söker du lagerhållning, från enstaka pall till mer komplexa helhetslösningar, har vi tjänsten. Om uppdraget är litet eller stort spelar ingen roll, vi hittar en logistiklösning som ger hög säkerhet och trygg leverans.

Läs mer
Markjobb, entreprenadmaskintjänster

Massförflyttningar, schaktjobb, olika maskintyper, hålslagning och väghyvling är bara något av allt det vi kan hjälpa till med. Till våra entreprenadmaskiner hör alltid erfarna förare som tar ett helhetsansvar.

Läs mer
Snöröjning, vinterväghållning

Med hjälp av hjullastare, traktorer och lastbilar erbjuder vi all typ av snöröjning, vinterväghållning och halkbekämpning. För vägar och parkeringar på industri-, handels- och hyresfastigheter samt vägföreningar.

Läs mer

Har du några frågor, kontakta oss

Du kanske undrar över hur någon tjänst fungerar, hur fort vi kan utföra den eller vad den kostar? Kontakta oss genom att skriva ett mejl eller slå en signal. Vi svarar så snabbt vi kan. Välkommen att höra av dig.

Kontakta oss