Tjänster som ofta efterfrågas av byggföretag

Ofta vet du som kund exakt vad du behöver hjälp med. Då finns vi där. Men ibland kan det vara så att du kanske inte känner till alla våra tjänster. Du vet, de där som underlättar vardagen och löser små och stora problem. Därför har vi samlat de vanligaste tjänsterna här som just byggföretag efterfrågar.

Byggavfall

Avfallshanteringen på byggplatser är en ständig fråga, vi har helhetslösningarna som fungerar. Allt anpassas efter byggprocessens olika skeden. Vi tar hand om allt från utställning av container till transporter av byggavfall samt statistikrapporter.

Läs mer
Lyft- och krantjänster

Tunga och höga lyft av framför allt byggmaterial på arbetsplatser är sådant vi har lång erfarenhet av. Men vi löser också vissa montagearbeten för olika typer av byggnader och villor.

Läs mer
Bygglogistik

Vi har kunskapen och resurserna för att bistå dig som kund med omfattande Bygglogistiklösningar. Korttidslagra erat byggmaterial hos oss och låt våra lastbilar och maskiner leverera till byggarbetsplatsen när ni vill ha det. Givetvis tar vi hand om erat avfall också.

Läs mer

”Vi tar fullt ansvar under hela projektet”

Rivningstjänster

Vi river med största noggrannhet och säkerhet. Och vi gör allt, från upprättande av rivningsplaner till borttransport av rivningsmassor. Med vårt kompletta maskin- och tjänsteutbud är vi störst i Borås.

Läs mer
Kranbilstransporter

Söker du någon som lägger ut jord och krossprodukter, vi löser det både smidigt och kostnadseffektivt. Vi kan också ta upp buskar, träd och hjälpa till med lossning av långgods, göra förflyttningar och köra breda transporter.

Läs mer
Distribution, paket & pall

Eftersom ditt gods samlastas med andras blir transporten både billigare och mer miljövänlig. Att ingen omlastning sker innebär också minimal risk för godsskador. Addera gärna några av våra tilläggstjänster.

Läs mer
Farligt avfall

Vi tar hand om allt, från enstaka transporter till långsiktiga avtalslösningar. Tillsammans skräddarsyr vi upplägg som passar ert företag så att hanteringen av farligt avfall både blir hållbart, korrekt och lagligt.

Läs mer
Lastnings- lossnings- och hjullastartjänster

Våra hjullastare, teleskoptruckar och motviktstruckar fixar det mesta, från omlastning av gods till annat material eller inflyttning av tunga maskiner. Vi erbjuder en bred maskinpark för alla behov.

Läs mer
Anläggningstransporter

Allt från asfalts-, betong- och tippbilsleveranser till lastväxlare. Vi schaktar och transporterar det mesta, stora eller små uppdrag är lika välkomna. Med våra cirka 70 anläggningsbilar kan vi alltid anpassa oss efter dina behov.

Läs mer
Markjobb, entreprenadmaskintjänster

Massförflyttningar, schaktjobb, olika maskintyper, hålslagning och väghyvling är bara något av allt det vi kan hjälpa till med. Till våra entreprenadmaskiner hör alltid erfarna förare som tar ett helhetsansvar.

Läs mer
Gräv- och torrsugning

Perfekt för trånga eller svåråtkomliga utrymmen. Grus, aska, löv, sand, sågspån, taksingel, makadam, pellets eller isoleringsull spelar ingen roll. En grävsug är också ett bra alternativ för att blåsa in material.

Läs mer

Har du några frågor, kontakta oss

Du kanske undrar över hur någon tjänst fungerar, hur fort vi kan utföra den eller vad den kostar? Kontakta oss genom att skriva ett mejl eller slå en signal. Vi svarar så snabbt vi kan. Välkommen att höra av dig.

Kontakta oss