Nästa steg i karriären, eller det första

Du kanske är åkare idag och tycker det börjar bli lite tungt att dra runt verksamheten själv. Eller så är du ung och hungrig, vill testa på ett fritt och meningsfullt arbete med stor frihet. Oavsett vilket, LBC Borås kan vara något för dig som vill ta nästa steg i karriären, eller det första.

Vill du bli en del av LBC Borås?

Skicka in en öppen ansökan genom formuläret här nedan. Vi ser fram emot att ha dig som vår medarbetare! Skicka in din öppna ansökan här! Bifoga alltid ditt CV och personliga brev.  Tillsammans är vi LBC Borås

  Det som skiljer oss från många andra transportföretag är att vi både är stora och små. Vår organisation är uppbyggd av en mängd transportörer, tillsammans blir vi LBC Borås. Det innebär att vi har muskler och möjligheter att erbjuda kundanpassade lösningar. Ett brett utbud av tjänster utförda på ett snabbt, effektivt och hållbart sätt. Men storleken betyder långt ifrån allt. Vårt personliga engagemang, som följer med delägarskapet, är minst lika betydelsefullt när det kommer till flexibilitet och bemötande.

  ”Förutom alla formella krav behöver du ha stor servicekänsla, vara en lagspelare och vara beredd att kavla upp ärmarna.”

  Vi behöver bli fler

  Vi söker ständigt efter nya åkare och chaufförer. Förutom alla formella krav behöver du ha stor servicekänsla, vara en lagspelare och beredd att kavla upp ärmarna. Eller som våra kärnvärden beskriver det; kundfokus, engagemang och ansvar. Det är ord som betyder lite extra för alla oss på LBC Borås.

  Tio skäl att vara med

  Det finns hundra skäl att bli en av oss på LBC Borås, här är de tio viktigaste
  1. Vi sköter försäljning, marknadsföring, transportledning och fakturering.
  2. Du får alltid betalt, vi står för kreditrisken.
  3. Vi hjälper till med finansieringslösningar.
  4. Råd och tips för revision, arbetsmiljö och banktjänster ingår.
  5. Vi bokar, administrerar och betalar utbildningar och andra kompetenshöjningar.
  6. All orderhantering sker med fordonskommunikation.
  7. Vi bekostar hårdvara, licenser och abonnemang för fordonskommunikationen.
  8. I Borås, Ulricehamn och Mark finns det pausrum för lunch, kaffe och samtal med kollegor.
  9. Vi erbjuder garage och inhägnade parkeringsplatser.
  10. Något du saknar? Som medlem i LBC Borås har du möjlighet att påverka det mesta.

   

  Några extra förmåner

  • Som en stor, lokal aktör har vi lyckats förhandla fram flera förmånliga avtal med samarbetspartners. Vad sägs om kraftigt rabatterade priser på bränsle, däck, verkstadstjänster, arbetskläder, försäkringar och telefoni?
  • Alla våra medlemmar omfattas av flera gemensamma försäkringar, bland annat ansvarsförsäkring och godsförsäkring. Det ingår även en tjänstereseförsäkring som kan vara bra att ha om något oförutsett händer.
  • Mycket handlar om hållbarhet idag, inte minst i vår bransch. Därför kan det vara tryggt att veta att vi redan har en utarbetad hållbarhetspolicy på plats. Det är bara att kliva ombord.
  • Det roligaste har vi sparat till sist, vår gemenskap! Att vara transportör i LBC Borås innebär en känsla av samhörighet, som förstärks genom fester och sammankomster, för dig och dina anställda.

   

  Om du är åkare

  Är du åkare idag behöver vi skriva ett avtal mellan LBC Borås och ditt företag, ett så kallat transportörsavtal. Det reglerar sådant som provision, avräkningar och vilka lastbilar eller maskiner du har. Men även dina skyldigheter. Hör av dig så tar vi alla detaljer då.

  Kontakta oss

  Om du är chaufför

  Du kanske är ung och kommer direkt från skolan, eller så har du redan arbetat några år som chaufför. Oavsett vilket är du välkommen att söka jobb som chaufför hos oss. Hör av dig så tar vi ett förutsättningslöst möte.

  Kontakta oss

  Har du några frågor, kontakta oss

  Har du några frågor eller funderingar som du vill få svar på, tveka inte att kontakta oss. Klicka här så hittar du våra kontaktytor med alla uppgifter du behöver.

  Kontakta oss