Ekonomisk hållbarhet bygger på långsiktiga relationer

 

Vinn-vinn för båda parter

Våra kunder ska se oss som en strategisk partner. Någon som vill bygga långsiktiga relationer och hållbara affärer som skapar förutsättningar att investera i ny teknik. En vinn-vinn-situation för båda parter där lönsamhet noggrant balanseras med framtidsinvesteringar och hållbara lösningar.

”Våra största uppdragsgivare besvarar regelbundet ett antal frågor som fungerar som en temperaturmätare ”just nu.”

NKI tar aktuell temperatur

Vi genomför systematiskt löpande kundundersökningar för att se förbättringsmöjligheter. Våra största uppdragsgivare besvarar regelbundet ett antal frågor som fungerar som en temperaturmätare ”just nu”. Vi har en väl genomarbetad rutin för att ta hand om avvikelser och skapa möjligheter till förbättringar.

Attraktiv arbetsgivare

En av våra utmaningar är att ständigt fylla på med nya chaufförer och åkerier. För att lyckas med det krävs det att vi är en attraktiv arbetsgivare med allt vad det innebär. Det kan handla om att erbjuda allt från finansieringslösningar, utvecklingsmöjligheter och ett hållbarhetstänk till förmåner, samvaro och trygghet. När vi lyckas med det säkerställer vi både ekonomi och kvalitet över tid.

Den digitala utvecklingen

Vår verksamhet handlar mycket om personliga relationer, det hindrar inte vår digitala utveckling. Ett exempel på det kan vara att minimera repetitiva, manuella processer och få ökad effektivitet. På så sätt kan vi eliminera den mänskliga faktorn till felaktigheter och därmed säkerställa kvaliteten. En annan möjlighet är att kunden själv kan lägga sina order rakt in i vårt system. Vår digitala utveckling är A och O för LBC Borås fortsatta ekonomiska tillväxt.

Har du några frågor, kontakta oss

Kanske har du frågor som du funderar på, tveka inte att kontakta oss. Klicka här så hittar du våra kontaktytor med alla uppgifter du behöver.

Kontakta oss