Nyheter samlade på ett ställe

Här lägger vi kontinuerligt upp nyheter och information som våra kunder och partners kan ta del av. Det kan handla om nya tjänster vi erbjuder, lagar och förordningar, saker som förändras på marknaden eller bara något trevligt som vi vill uppmärksamma lite speciellt. Du hittar de senaste nyheterna överst och de äldre längre ned. Vi sparar det mesta så att du kan läsa ikapp om du har missat något. Trevlig läsning.

Mikaela Svensson, Gods & Logistik

Kan du avslöja något du är riktigt bra på? Att lösa sudoku är jag riktigt grym på. Jag har lätt för siffror så det är den perfekta avkopplingen för mig.

Läs mer
Jonny Tholinsson, Hultafors Group

Du arbetar på Hultafors Group, vad särskiljer er på marknaden? Vi har ett väldigt brett sortiment med allt från tumstockar, verktyg, stegar och lampor till kläder och skor.

Läs mer
René Ecke, Net on Net

Du arbetar på NetOnNet, vad särskiljer er på marknaden? Jag skulle säga att vi är enkla och snabba. Vår omnikanalupplevelse innebär en sömlös och smidig resa för kunden.

Läs mer

”Här lägger vi kontinuerligt upp nyheter och information som våra kunder och partners kan ta del av.”

Har du några frågor, kontakta oss

Har du några frågor eller funderingar som du vill få svar på, tveka inte att kontakta oss. Klicka här så hittar du våra kontaktytor med alla uppgifter du behöver.

Kontakta oss