De vanligaste tjänsterna för markentreprenad

Vi erbjuder oändligt många tjänster, nästan så många att det kan vara svårt att få en överblick över dem. Därför har vi mejslat ut de som din bransch, markentreprenad, efterfrågar allra mest. Sådana som underlättar vardagen och löser små och stora problem. Saknar du någon tjänst är det bara att höra av dig, vi löser det mesta.

Markjobb, entreprenadmaskintjänster

Massförflyttningar, schaktjobb, olika maskintyper, hålslagning och väghyvling är bara något av allt det vi kan hjälpa till med. Till våra entreprenadmaskiner hör alltid erfarna förare som tar ett helhetsansvar.

Läs mer
Anläggningstransporter

Allt från asfalts-, betong- och tippbilsleveranser till lastväxlare. Vi schaktar och transporterar det mesta, stora eller små uppdrag är lika välkomna. Med våra cirka 70 anläggningsbilar kan vi alltid anpassa oss efter dina behov.

Läs mer
Jord, grus och krossprodukter

Vi erbjuder högklassiga produkter som grus, kross och jord för alla typer av markarbeten, till exempel tomter, parker och lekplatser. Det kan också handla om betongtillverkning och väggrusning.

Läs mer

”Med LBC Borås stora fordon- och maskinpark kan de alltid tillgodose kundens behov”

Maskinflytt och specialtransporter

Behöver du transportera tunga och breda entreprenadmaskiner eller skogsmaskiner mellan olika platser kan vi lösa det åt dig. Vi är dessutom ensamma i Borås-regionen om att kunna göra det.

Läs mer
Mottagning av schaktmassor

Förorenade massor, rena massor, betong och asfalt, vi tar hand om det. Naturligtvis har vi alla tillstånd som krävs samt väl upparbetade rutiner kring provtagning, karaktärisering och rapportering.

Läs mer
Lastnings- lossnings- och hjullastartjänster

Våra hjullastare, teleskoptruckar och motviktstruckar fixar det mesta, från omlastning av gods till annat material eller inflyttning av tunga maskiner. Vi erbjuder en bred maskinpark för alla behov.

Läs mer
Gräv- och torrsugning

Perfekt för trånga eller svåråtkomliga utrymmen. Grus, aska, löv, sand, sågspån, taksingel, makadam, pellets eller isoleringsull spelar ingen roll. En grävsug är också ett bra alternativ för att blåsa in material.

Läs mer

Har du några frågor, kontakta oss

Du kanske undrar över hur någon tjänst fungerar, hur fort vi kan utföra den eller vad den kostar? Kontakta oss genom att skriva ett mejl eller slå en signal. Vi svarar så snabbt vi kan. Välkommen att höra av dig.

Kontakta oss