ISO-certifikat säkerställer kvaliteten

Internrevisioner och ISO-certifieringar av ackrediterad revisor är kontrollfunktioner som sätter nivån och får oss att ständigt arbeta med förbättringar och hitta rotorsaken till avvikelser.

LBC Borås är ett företag som verkar inom en bransch som sätter stort fokus på kvalitet, miljö och arbetsmiljö. För att säkerställa högsta standard i våra verksamhetsprocesser har vi implementerat och arbetar i enlighet med ett genomarbetat verksamhetssystem som har blivit certifierat enligt de prestigefyllda ISO-standarderna 9001:2015, 14001:2015 och 45001:2015. Detta certifierade verksamhetssystem har varit en integrerad del av vår organisation sedan 2001, vilket är ett tydligt bevis på vårt engagemang för kontinuerlig förbättring och överensstämmelse med internationella standarder.

Vi är också stolta över att vara en certifierad deltagare i Sveriges Åkeriföretags satsning på Fair Transport. Genom att vara en aktiv del av detta initiativ tar vi ett etiskt ansvar och stödjer principerna för rättvisa och hållbara transporter i hela vårt verksamhetsområde.

Har du några frågor, kontakta oss

Har du några frågor eller funderingar som du vill få svar på, tveka inte att kontakta oss. Klicka här så hittar du våra kontaktytor med alla uppgifter du behöver.

Kontakta oss