11 juni 2024

5 snabba frågor till Michaela Svensson, teamledare på Gods & Logistik

Kan du avslöja något du är riktigt bra på?

– Att lösa sudoku är jag riktigt grym på. Jag har lätt för siffror så det är den perfekta avkopplingen för mig.

Vilken är din roll på LBC Borås?

– Jag är teamledare vilket omfattar ganska mycket olika saker. Det kan handla om allt från kundkontakter, dialog med åkare och transportledning till priser och statistik. Och att leda mitt team så klart.

Varför skulle någon vilja byta jobb med dig?

– För att det är ett roligt jobb med varierande arbetsuppgifter. Och inte minst för alla mina trevliga kollegor.

Vilken är den bästa stunden på arbetsdagen?

– Det är absolut på morgonen när jag sätter på datorn med dagens andra kopp kaffe i handen (den första har jag tagit hemma). Då är jag som mest effektiv och tar tag i det som måste lösas direkt och planerar för min och mitt teams dag.

Vi närmar oss semester, vad är en riktigt bra sommar för dig?

– Det är en klassisk svensk sommar med sol och värme i Björkäng. Lediga dagar där jag bara hänger med nära och kära. Ett och annat bad blir det också.

 

/* Use the Inter Font */ @import url("https://use.typekit.net/mzk8kjq.css"); #printfriendly { font-family: "neue-aachen-pro", sans-serif !important; } #pf-body h1, #pf-body h2, #pf-body h3, #pf-body h4 { font-famliy: "neue-aachen-pro", sans-serif!important; } h1, h2, h3, h4 { font-famliy: "neue-aachen-pro", sans-serif!important; } #pf-body h2 { font-famliy: "neue-aachen-pro", sans-serif!important; } p { font-family: Helvetica, sans-serif!important; } #printfriendly #pf-src { display: none !important; }