Tjänster för privatpersoner och föreningar

Du kanske har varit i kontakt med oss någon gång och provat några av våra tjänster. Vi har ganska många att välja på. Sådana som underlättar vardagen och löser små och stora problem när du har fullt upp med allt annat som händer i livet. Här har vi samlat de vanligaste tjänsterna som just privatpersoner och föreningar efterfrågar. Testa oss gärna.

Hyra av container privat, BRF

Behöver du hjälp med bortforsling av avfall vid till exempel städ- och trädgårdsdagar? Hyr en container eller ett flak från oss. Här kan allt slängas, från trädgårdsris till blandat avfall. Vi levererar och hämtar när ni är klara.

Läs mer
Avlopp- och Spoltjänster

Vi har lösningarna, bokstavligt talat, om avloppen krånglar. Det kan handla om allt från fastighetsspolning och renspolning av dagvattenbrunnar till filmning av rör. Allt det du inte ser med blotta ögat fixar vi.

Läs mer
Slamsugningstjänster

Våra slamsugningstjänster, som omfattar olika typer av slamsugning, är ofta en väldigt bra lösning på många problem. Vi slamsuger det mesta och gör det snabbt, säkert och effektivt.

Läs mer

”LBC Borås erbjuder en mängd hushållsnära tjänster för privatpersoner och föreningar”

Poolfyllning, vattenbrunnar

Låt oss fylla eller tömma din pool tryggt, snabbt och säkert. Detsamma gäller brunnar, de behöver skötas om för att fungera på bästa sätt. Behöver du bara spola rent brunnen fixar vi det också.

Läs mer
Markjobb, entreprenadmaskintjänster

Massförflyttningar, schaktjobb, olika maskintyper, hålslagning och väghyvling är bara något av allt det vi kan hjälpa till med. Till våra entreprenadmaskiner hör alltid erfarna förare som tar ett helhetsansvar.

Läs mer
Väggrusning

Det här är en tjänst för dig som har ett underhållsbehov av grusvägar, till exempel vägföreningar. Vi hjälper dig att renovera och underhålla grusvägarna så att de blir säkra, dessutom kan vi hyvla dem.

Läs mer
Bohags- och kontorsflytt samt magasinering

För dig som söker kvalitetssäkrade flyttjänster och smarta förvaringslösningar där plusgrader, larm och bevakning är självklarheter. Tjänster som passar allt från privatpersoner och företag till kommuner och landsting.

Läs mer
Pellets

Vi säljer och levererar pellets över hela vår region. Allt du behöver tänka på är vägbredden, den fria höjden, att vägen tål ett visst axeltryck och att det är snöfritt och sandat.

Läs mer
Hushållsavfall, sophämtning

På uppdrag av flera kommuner tar vi hand om allt hushållsavfall. Vi har stor erfarenhet av den här typen av uppdrag och gör det snabbt och effektivt på ett hållbart sätt.

Läs mer
Trädfällning

Söker du någon som lägger ut jord och krossprodukter, vi löser det både smidigt och kostnadseffektivt. Vi kan också ta upp buskar, träd och hjälpa till med lossning av långgods, göra förflyttningar och köra breda transporter.

Läs mer
Jord, grus och krossprodukter

Vi erbjuder högklassiga produkter som grus, kross och jord för alla typer av markarbeten, till exempel tomter, parker och lekplatser. Det kan också handla om betongtillverkning och väggrusning.

Läs mer

Har du några frågor, kontakta oss

Du kanske undrar över hur någon tjänst fungerar, hur fort vi kan utföra den eller vad den kostar? Kontakta oss genom att skriva ett mejl eller slå en signal. Vi svarar så snabbt vi kan. Välkommen att höra av dig.

Kontakta oss